Aug 7, 2011

(PANAS) SITUASI PENYOKONG SELANGOR DI KELANTAN...REALITY DAN MEDIA...MANA LEBIH BAIK??..

Jom like page di http://ayienano.blogspot.com , atau fb theredwarriors atau http://fb.kelantanFA.com untuk info terkini pasukan kelantan.
Gambar Penyokong Selangor Kelantan
Gambar ini diambil ketika perlawanan Kelantan vs Selangor.Adakah Penyokong Selangor di tumbuk ? di sepak ? di terajang ? tanya mereka sendiri bagaimana layanan Penyokong Kelantan kepada mereka.
Sedarlah wahai rakyat malaysia yang mengutuk negeri kelantan ( mungkin mereka terpedaya dengan tipu helah media yang sentiasa mencari keburukan kelantan ~politik punye kes rakyat dan sukan jd mangsa).
Tiada apa pun yang berlaku kepada penyokong selangor padahal mereka duduk sekali dengan 25 ribu penyokong kelantan yang lain pada malam itu.
Anda kata penyokong kelantan ganas ? sila tarik balik kata kata itu kerana yang ganas hanya lah mereka yang “pijak banner” orang tanpa sebab ( siapa makan cili dia terasa pedas ).
Layanan terbaik buat tetamu.Itulah adab sopan rakyat kelantan.Usah takut untuk bertandang ke Stadium Sultan Muhammed Ke IV kerana Penyokong Kelantan sangat mesra bukan seperti yang di gembar gemburkan oleh media dan mereka yang tidak boleh berfikir dengan baik.
Penyokong Kelantan tidak akan buat hal jika tidak di kacau dan sebaliknya.

kredit - Wawan Faiz

Kredit - Userun Photography

kredit buat kelantanFA.com

Sekian..terima kasih....

Together We Go More!!...Go More Klate Go More!!!....
(tolong jgn gunakn lg ayat GOMO...maksud nye jd lain..,tq)

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...