Aug 7, 2011

Cara-cara nk check rank di Google PageRank

Korang da check ke rank korang?...belum?...nak tau mcmmana...sila klik







This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service


PageRank berfungsi menentukan web mana yang lebih penting/popular dan ianya juga adalah salah satu cara utama dan layak untuk ditampilkan pada halaman utama mesin pencari google. Ranking web dikira dari 0 hingga 10. Kira makin tinggi rank makin famous lah web tu. Paham kan?


So, penting ke tidak Google page rank ni? Hehehe...haku rasa penting kot sebab web yang mempunyai ranking yang tinggi biasanya akan dapat tempat atau ruang yang lebih baik/bagus dalam mesin pencari google berbanding mereka yang mempunyai page rank yang rendah. Korang taknak ke org search je blog korang keluar? hehe.


atau sila ke Google PageRank Checker


Okay selamat mngetest....huhu...

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...