Aug 10, 2011

Gambar Coli berlaser Julia Perez untuk ganggu konsentrasi Pemain Malaysia!!..

 Biasanya kami di iAwani tidak mengulas berita sukan kecuali sukan Formula 1 (F1). Namun, berita gossip Julia Perez mahu menggangu konsentrasi pemain bola sepak Malaysia dengan coli khas yang ada laser dalam perlawanan akhir kedua Piala Suzuki anjuran AFF (Asian Football Federation) mengundang perhatian kami.


Nyatalah kenyataan Julia Perez mahu ‘membutakan’ mata pemain pasukan Malaysia dengan sinar laser dari coli khasnya hanyalah gimik untuk meraih populariti. Pasti laser yang berat tu menjadi beban buat coli ‘custom made’ Julia Perez! Cemana agaknya gaya Julia Perez ketika dia mahu menekan punat untuk memancarkan laser dari coli itu? Cemana dia nak menembak laser dengan tepat dari sebuah coli? Agak-agaknya, bagaimanakah gaya Julia Perez saat dia menekan punat laser dari colinya? Anda dah dapat bayangkan cemana. Mana tahu, coli berlaser tu ada remote control.


Persoalannya, beranikah Julia Perez duduk atau berdiri satu baris sama dengan penyokong-penyokong yang kesemuanya lelaki di tempat duduk penonton? Tubuh seksi Julia Perez pasti membangkit ghairah, bukan ghairah pemain Malaysia, tapi ghairah penyokong-penyokong pasukan Indonesia yang tertarik melihat dirinya, itupun jikalau dia benar-benar serius mahu turun ke perlawanan terakhir yang akan dilangsungkan malam ini. Kami bukan memandang rendah pada kenyataan Julia Perez, tapi menganggap kenyataan Julia Perez sebagai sindiran terbuka, apatah lagi menggunakan coli diletak dengan laser, jadi coli berlaser!
[ melalui hMetro ]

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...