Aug 12, 2011

Hangat!!!...Remaja jual badan!!!...18SX!!...

Kuala Lumpur (The Star/ANN) :
Seorang remaja yang masih bersekolah di peringkat sekolah menengah di Malaysia didapati meraih pendapatan RM30,000 (US$9,955) pada penghujung cuti sekolah tahun lepas dengan cara menjual tubuh badannye, mengikut sumber Malaysian newspaper China Press.


Diberitahu bahawa pelajar itu telah mengaturkan cas sebanyak  250 ringgit hingga 800 ringgit kepada pelanggan seorang jadi dengan itu beliau boleh mendapatkan barang2 luxury yg mahal.
'Saya main sex dgn pelanggan sebanyak 5 kali sehari,namun saya akan berehat di satu minggu pd setiap bulan,'kata beliau pd pihak kami.

Gadis itu lagi memberitahu bahawa dia memberhentikan sementara perkhidmatannye bagi menyiapkan persiapan untuk beliau mnghadapi peperiksaan SPM tahun ini.

Mengikut kata akhbar, gadis itu adalah salah seorang dari ramai pelajar yang menggunakan Facebook dan pelbagai kemudahan internet bagi meraih pendapatan melalui sex dan membelanjakan wang itu utk membeli pakaian2 dan aksesori yg mahal yg mereka mahu malah salah seorang dari mereka juga berkata bahawa dia telah mengiklankan sex service beliau di website hanya utk mndapatkan wang bagi membeli sebuah iPhone4. Kebanyakan dari mereka berasal dari Johor Baru, Malacca, Kuala Lumpur dan Penang.
Para pelanggan akan diminta cas sebanyak RM300 utk satu sessi dan RM600 utk satu sessi penuh satu malam(overnight). Akhbar itu juga memberitahu bahawa gadis2 itu akan cas sebanyak RM3000 jika mahukn perkhidmatan mereka utk selama sebulan. Juga mereka menawarkan perbualan lucah utk harga RM150 utk satu panggilan dan RM10 utk sekeping gambar2 bogel mereka yg akan dihantar melalui telefon mudah alih.


Pemberita tersebut telah menyamar sebagai seorang pelanggan bagi menghubungi mereka melalui system SMS dan Internet messagging system.
Ada juga dari mereka, yang meletakkan gambar menarik mcm pelacur, menggunakan Facebook bagi menipu golongan tertentu yg potential.
Berita ini telah diedarkan kepada pihak berkenaan bagi dijalankan siasatan....  Pihak berkenaan juga berkata mereka akan mnjalankan siasatan.

kredits to:
M'sian schoolgirl rakes in $10k by selling body

2 comments:

  1. jgn cakap takut takut...avail @ institusi pengajian tinggi tau....i got this news from my frens...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...