Jun 22, 2012

[Gempak]Tahniah buat visitor bertuah!!

Huhu...tahniah...tahniah...
xde bagitau pape tetiba die dapat...
haha menarik bukan?...
ya..memang dia akan dapat hadiah menarik dari saya Takeshy Kurosawa aka Ayie Nano...
Anda adalah pengunjung bertuah ke Blog Kehidupan Duniaku & Dunia ini yang ke 3000...
juga saya telah menghubungi anda menerusi email....sila jawap ye...
tarikh tutup pertanyaan saya tu ialah pada 25hb...
jika tiada balasan dari anda,saya tak boleh buat ape-ape...
bukan salah saya tapi anda yang tidak mahu hadiah bernilai dari saya...
hadiahnya merupakan sehelai baju dari Polo Ralph Lauren Original... 
Pengunjung bertuah itu adalah:
So anda nak ke tak nak ni??...
sample only
Ada lagi tau yang akan dapat hadiah....siapa, bila, dan bagaimana?...
haa...lagi satu adalah untuk follower yang ke......
oppss...stop tak ley bagitau....rahsia....
siapa yang beruntung akan dapat....
hadiah Hari Raya Aidil Fitri khas dari Deejay Takeshy Kurosawa.....
kita tunggu dan lihat 
siapakah yang bertuah itu.....
huhu.......

3 comments:

  1. laa..xtaw apa2 pun..haha..nak bg bj free lak.. rezeki2..hehe . dah send email :))

    ReplyDelete
  2. ok...tq...akan mnyusul hadiah tu nanti....

    ReplyDelete
  3. follower ke berapa ni bro?? senang aku nak follow nanti. haha

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...