Aug 11, 2011

Adakah benar Facebook akan dijatuhkan pada 5 Nov oleh Anonymous



ASSALAMUALAIKUM peminat setia nolove.. nolove ada dgr berita tentang ANONYMOUS nak melancarkan serangan ke atas facebook pada 5 November.. di bawah nie video yang dikirim kan dari ANONYMOUS..



    Operation Facebook
    DATE: November 5, 2011.
    TARGET: https://facebook.com
    Press:
    Twitter : https://twitter.com/OP_Facebook
    http://piratepad.net/YCPcpwrl09
    Irc.Anonops.Li #OpFaceBook
    Message:
    Attention citizens of the world,
    We wish to get your attention, hoping you heed the warnings as follows:
    Your medium of communication you all so dearly adore will be destroyed. If you are a willing hacktivist or a guy who just wants to protect the freedom of information then join the cause and kill facebook for the sake of your own privacy.
    Facebook has been selling information to government agencies and giving clandestine access to information security firms so that they can spy on people from all around the world. Some of these so-called whitehat infosec firms are working for authoritarian governments, such as those of Egypt and Syria.
    Everything you do on Facebook stays on Facebook regardless of your “privacy” settings, and deleting your account is impossible, even if you “delete” your account, all your personal info stays on Facebook and can be recovered at any time. Changing the privacy settings to make your Facebook account more “private” is also a delusion. Facebook knows more about you than your family.
    http://www.physorg.com/news170614271.html
    http://itgrunts.com/2010/10/07/facebook-steals-numbers-and-data-from-your-iphone/
    You cannot hide from the reality in which you, the people of the internet, live in. Facebook is the opposite of the Antisec cause. You are not safe from them nor from any government. One day you will look back on this and realise what we have done here is right, you will thank the rulers of the internet, we are not harming you but saving you.
    The riots are underway. It is not a battle over the future of privacy and publicity. It is a battle for choice and informed consent. It’s unfolding because people are being raped, tickled, molested, and confused into doing things where they don’t understand the consequences. Facebook keeps saying that it gives users choices, but that is completely false. It gives users the illusion of and hides the details away from them “for their own good” while they then make millions off of you. When a service is “free,” it really means they’re making money off of you and your information.
    Think for a while and prepare for a day that will go down in history. November 5 2011, #opfacebook . Engaged.
    This is our world now. We exist without nationality, without religious bias. We have the right to not be surveilled, not be stalked, and not be used for profit. We have the right to not live as slaves.
    We are anonymous
    We are legion
    We do not forgive
    We do not forget
    Expect us

Apa yang akan terjadi?.. mari kita tunggu dan lihat… apekah reaksi Mark?..

haha… nolove tidak menyokong jika facebook dijatuh kan.. dan juga tidak meyokong facebook ataupun sebagainya… tapi berdasarkan keterangan yang diberikan oleh pihak Anonymous, mereka menganggap facebook sebagai SPY kepada kerajaan dengan menjual identiti penggunanya.. Selain itu sebarang aktiviti anda di facebook akan diperhatikan sungguh pun jika anda DELETE akaun anda.. tidak bermaksud and betul2 buang informasi anda.. akaun yang di ‘DELETE’ masih berada di dalam genggaman facebook lagi.

Tahukah anda.. beberapa kajian telah dijalan kan bahawasanya facebook dapat mengenali anda lebih dari keluarga anda sendiri!!… nampak tak?.. berdasarkan informasi yang kita letak di facebook kadang kala keluarga sendiri tidak tahu.. oleh itu facebook lagi tau dari keluarga terdekat kita sendiri.. anda boleh baca di disini

Selain itu, Facebook boleh mencuri no. telefon anda dan data dari pengguna iphone.. huhu.. tu sangat2 lah merbahaya.. baca disini

Bagi pengguna facebook.. anda ada perasan tidak mengenai ini?… kalau anda sudah agree.. maka tiada jalan balik.. semua data anda akan disimpan oleh facebook dan jika anda delete akaun anda.. tidak bermaksud semua data anda juga akan didelete.. fikirkanlah.. :-)

thanks to nolove

4 comments:

  1. hooo.. ape2 pun ni sebenarnyer perjuangan yang suci murni nih.. diaorang nak tegakkan yg pasal privacy ni.. ape2 pun kite tunggu dan lihat~~!!

    ReplyDelete
  2. mintk copy sikit entry.. dah bagi backlink da

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...