Nov 1, 2011

Blogger nodai blogger?



Salam..


Hmm..bro terpanggil untuk membuat satu info terkini yang sememangnya agak panas 2-3 hari nie...ni nak cerita la kan...ade satu blogger lelaki sudah membuat satu mende yang agak drastik dan memalukan blogger-blogger lain malah mungkin akan memberi respon kurang baik terhadap blogger-blogger lain.

Apa die ekk?...nk tau?...ha ni dia...mamat ni mempergunakan group dalam blogger untuk merealisasikan impian dia untuk menodai gadis-gadis blogger yang telah di'tackle'nya menerusi laman group tersebut dan berbagai-bagai cara lagi...


awas...taking advantage on you!!!...

tackle for sex only!!!
 Berita ini saya dapat dari salah seorang kawan yang mana si pengadu telah mengadu kepadanya dan memberitahu akan apa yang telah berlaku kepadanya yang telah dibuat oleh si pemangsa...hmm..dari ceritanye, simamat ni borak macam biase la kan then bagi air(yang sudah ade ubat..hmm saya pn xtau ubat ape...) so minum la pompuan tu kan tau tau da tak sedar then bila sedar tau tau da kena daa...die suda makan ini orang ooo...aiyaa...ini tarak bagus la kawan...lu bikin len blogger panas la bro....hmm..pape pun die dah wat laporan polis, tu citer die la...harap polis dapat menjalankan tugas dengan baik bagi membantu golongan sebegini....dan ini yang terlatest!: ade lak pemangsa yang lain, memorandus nyer len skit die ade dua akaun satu akaun pompuan(untuk menyamar) dan satu akaun lelaki, dia akan gunakan akaun pompuan die tu untuk masuk ke dalam new fren untuk jadi seorang kawan then apabila die da jadi kawan die akan masuk pulak dari fb lelaki die tu then die akan dapatkan no phone untuk cakap lucah atau text message lucah...malah mungkin untuk 'ngap' skali....pergh...macam-macam hal la....buat rosak kaum jer...hati-hati ye semua...lakonan mereka memang mantap. Oh ya...memorandus operasi mereka juga berlainan antara satu sama lain, apa yang saya tulis adalah olahan dan sedikit-sedikit ade betul pada situasi atau telah berlaku..so harap jadikan ianya sebagai panduan untuk elakkan diri dari terjebak...Asasnya, bukan pada blogger sahaja, malah juga pada semua yang sering mengupdatekan atau manghambakan diri pada facebook ciptaan yahudi tu, itu aje...so careful la ye...


Tujuan saya membuat entry ini adalah untuk memperingati dan memberi 'caution'! kepada semua blogger perempuan akan kisah gempar ini....demi menjaga akan kehormatan kamu semua...kerana mahkota seorang wanita itu hanya terletak disitu...dan itulah pun yang ade nilai...lau da xde macam mana nak letak mahal-mahal...sapa nak?...kan?...sori cakapla kan...lau bro pun bro taknak nanti dapat yang takde mahkota padehal bro bayar hantaran tinggi...tak bengang ke rase?....huhu...k,la merapu ke lain lak...haha...papepun bro harap korunk dapat berhati-hati mulai sekarang...'dia' ade dimana-mana sahaja...da ramai yang jadi mangsa dia sebenarnya...tapi siapakah dia...hanya si pengadu dan mangsa yang tahu.....so plez aware!...


he is online everywhere!!!  [note: pic are only for views] 


Harap dengan info ini dapat kamu sedarkan yang lain-lain...nak share silakan but plez link it back to me okay...this are serius matter...
'kerana nila setitik, rosak susu sebelanga.....' & 'harapkan pagar, pagar makan padi'....paham-pahamkan la ye...


Yang Ikhlas berkhidmat..

13 comments:

  1. info terbaru: ade ramai bukan sorunk okay...plez hati2....

    ReplyDelete
  2. gambau tu memang cukup buat si pempuan ngigau siang, hahah, awas bloggernita [ade ke istilah tu]

    ReplyDelete
  3. aiyaaa....ati2 la wahai blogger wanita...ada gak blogger laki yg jadi blogger sebagai mangsa...dem btol...wth r...memalukan kaum blogger jek...

    ReplyDelete
  4. umak aih.. dari atas sampai bawah gamboo diee... terganggu fokus nak bace entry..

    kah3...

    apepon.. kasi bongkar saja sapa itu mamat lucahs... grrrr

    ReplyDelete
  5. jgn terkezutt suda along...tapi masih dalam carian...siapakah mamat ni....

    ReplyDelete
  6. macam2 dunia sekarang.. bahaya di mana2.

    ReplyDelete
  7. hmm..tu la kan...ckp slh...xckp slh...namun hati2 la sumer yek...wlau siapapn disana...dlm fb ni mcm2 karakter org ade...rambut sama hitam hati lain2...gua da malas nk amik port skunk...pandai2 la ye...

    ReplyDelete
  8. kehkehkeh. gua tahu siapa punya pembawa cerita aka pengadu tu. heh, suh dia bagi bukti dulu, baru bleh buat cerita nak jatuhkan org.

    dia repot polis? kenapa sampai sekarang, si perogol tu belum ditangkap? ha... jangan percaya bulat-bulat kalau cerita nak jatuhkan/malukan sesorang camni. ada bukti, repot polis. senang.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...