Nov 17, 2011

Segmen: Jiwa Kacau

sila copy banner ini dan paste ke entry
Hye semua,

Semoga anda semua para bloggers sihat selalu serta bahagia dan sentiasa ade idea untuk update entry anda dengan idea-idea yang menarik serta sensasi. Rasa-rasanya anda semua pernah join segmen bukan?...Hmm..saya pun pernah dan rasenya da sebanyak 18 kali saya buat segmen blogger-blogger lain. Okayla, tujuan sebenarnya adalah saya ingin mengajak anda semua join Segmen yang saya anjurkan buat pertama kalinya sejak saya berblogger.



Segmen ini adalah "Segmen: Jiwa Kacau".


Mudah saje caranya:

1. Anda perlu klik follow dan like fan pages blog saya,

2. Kemudian anda createkan entry bertajuk "Segmen: Jiwa Kacau", dan letakkan banner diatas yang mana anda perlu linkkan ke entry ini dan tulis ape saje yang anda ingin tuliskan mengenai jiwa kacau atau perasaan jiwa kacau anda atau ape-ape saje untuk promosi,

3. Kemudian klik link ini >>Jiwa Kacau(mohon jadi ahli), [nota yang ini adalah yang syarat terpenting dan wajib]

4. Klik lak link ni >>> Link 1, Link 2, Link 3

5. Selesai perkara diatas, anda letakkan link entry anda diruang komen.   :)))

Tarikh tutup penyertaan adalah 31hb December, 2011 tepat jam 12:00mlm.
[kesemua link akan disiarkan di entry untuk reramai blogwalking apabila segmen berakhir bagi menghilangkan jiwa kacau kita dan untuk pemenang akan diumumkan pada 1hb Januari, 2012]


Hadiah akan diberikan untuk penulisan terbaik,tempat ke-2, dan ke-3 yang mana akan dihakimi oleh admin-admin dilantik.


Hadiah tempat pertama: RM100
Hadiah tempat kedua: RM50
Hadiah tempat ketiga: RM20

Selamat bersegmen...ayuh sertai beramai-ramai, pastu kita berblogwalking beramai-ramai. 

Terima kasih atas kerjasama dan sokongan anda........[itupun jika anda blogger prihatin terhadap blogger lain la kan... :( ]

nota: syarat no.3 admin group akan aktifkan kemasukan anda serta merta. Harap maklum.


8 comments:

  1. joinnn sini :))

    http://sarahanafiah.blogspot.com/2011/11/segmen-jiwa-kacau.html

    ReplyDelete
  2. yeay ! eda da join . .

    http://edaeri.blogspot.com/2011/11/segmen-jiwa-kacau.html

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. http://rizairaaderbelogler.blogspot.com/2011/11/segmen-jiwa-kacau.html

    btul2 jiwe kacau...

    ReplyDelete
  5. join222 !

    http://luvbellyda.blogspot.com/2011/11/segmen-jiwa-kacau.html

    ReplyDelete
  6. leya edit blik..ni yg tbaru, weeee..maaf da myusahkan..:)..

    hOpe trima yer..:)
    http://nurkamalia90.blogspot.com/2011/11/segmen-jiwa-kacau.html

    ReplyDelete
  7. dah tambah sikit kekacauan jiwa tapi linknnya sama jaa dgn yg atas tu hehe :))

    ReplyDelete
  8. peserta jiwa kacau tambah jiwa kacau cari pemenang segmen jiwa kacau.hehe

    http://heartndsky.blogspot.com/2011/12/jiwa-kacau.html

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...