Aug 22, 2012

Apek(Khairul Fahmi Che Mat) bersama peminatTUAH ayam nampak di kaki, tuah manusia siapa yang tahu. Itulah realiti yang berlaku kepada si penjaga gol idaman 'ceweks' Malaya.
Siapa lagi kalau bukan Khairul Fahmi Che Mat atau nama glamor Apex.
Baru-baru ini, 40 peminatnya sanggup hadir dari seluruh negara semata-mata mahu bertentang mata dan menemani Apex berbuka puasa dalam majlis tajaan stesen radio Era dan pelancaran Wajah Baru BrylCreem.
Dalam majlis tersebut Apex diumumkan sebagai duta terbaru produk penggayaan rambut itu.
Turut hadir penyampai radio Era, Ira, Dina, Ray dan Haniff bagi memeriahkan majlis yang diadakan di Hotel One World, Damansara.
Bagaimanapun, penangan jejaka Kelate ini lebih beraura dan ramai betul peminat Apex rupanya. Patutlah follower Apex dalam Twitter pun sudah mencecah 120,000.
Sebagai personaliti sukan popular, maka tak hairanlah namanya terpilih sebagai duta beberapa produk seperti Mister Potato, Maxis dan Puma.
Malah Apex pernah dilantik menjadi model iklan produk SimplySiti. Terbaru, wajahnya keluar dalam iklan komersial minuman isotonik 100 Plus dan kini dilantik pula sebagai wajah baru BrylCreem secara sah.
Syabas .com ucapkan buat penjaga gol skuad kebangsaan ini kerana terpilih menjadi wajah kepada produk penjagaan rambut terkenal. 

Para peminat teruja dan mengambil kesempatan bergambar bersama Apek, penjaga gol pujaan mereka 

APA KATA PEMINAT:
"SAYA minat Apex sejak dia menyertai pasukan bola sepak kebangsaan. Walaupun saya orang Johor, namun ia tidak menghalang saya meminati penjaga gol pasukan Kelantan Red Warrior sejak dua tahun lepas."
AHMAD RASHID AHMAD FAIZAL, 14.

"SEJAK kemunculan Khairul Fahmi, nama pasukan Malaysia semakin melonjak dan lebih terkenal. Bagi saya, Apex merupakan penjaga gol paling best dan kacak."
NORHAFIZA AZNI, 22.

"SAYA minat dengan Khairul Fahmi kerana
bukan sahaja penampilannya bergaya tetapi prestasinya juga amat baik ketika beraksi atas padang."
MOHD. FARID AHMAD, 24.

"SAYA jadikan Khairul Fahmi sebagai idola dalam bidang sukan. Selain itu, saya juga ada mengumpul barangan seperti poster Apex dan selalu mengikuti perkembangannya yang terkini."
MOHD. FAYYADH HARRAZ, 19.

Credits to: Utusan - SYAHRIL/SHAHRIL AZMAN ZAIN

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...